hazır yufkadan su böreği yaptım

5 yufkadan 1 tanesi yaglanmis borcama.
Kenarlar sarksin. Sonra uzerine kapanacak.
3 yumura, 1 sise soda, iki bardak sut ve 1 bardak findik yagini cirptim.
Yufkalari teker teker bes alti parcaya boldum ve tepsidekinin uzerine serdim.
Son 1.5 yufkaya gelince peynir serptim ve kavrulmus kiymali ic yaydim.
Son yufkalari da serip kalan harci uzerine doktum..
Bence sut biraz fazla geldi ama neyse.
Kenarlari ortaya  katladim.
Uzerine de azicik sostan surup susam attim.
Onceden isitilmis 170 derecedeki firinda pisiyor su an.
Umarim guzel  olur

Yorum bırakın

Filed under Diğer

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s